В Луцьку заступник міського голови Тарас Яковлев взяв участь в обласній ведеоселекторній нараді

В Луцьку заступник міського голови Тарас Яковлев взяв участь в обласній ведеоселекторній нараді

20.08.13 13:32 0 1004
Заступник міського голови Тарас Яковлев взяв участь у засіданні тимчасової комісії з питань забезпечення своєчасності погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Заступник голови обласної державної адміністрації Едуард Стоєв, який проводив засідання комісії, зазначив, що заборгованість із заробітної плати в області становить 3,3 мільйона гривень.

Директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Світлана Мишковець повідомила, що нині в області налічується чотири економічно-активних підприємства, які мають заборгованість перед найманими працівниками із заробітної плати. За її словами, кількість цих підприємств зменшилась, адже ТОВ «Каскад-Продакшн» і ТзОВ «Каскад Транспорт», які розміщені у м.Луцьку, розпочали процес банкрутства.

Також під час наради заступник начальника Територіальної державної інспекції з питань праці у Волинській області Наталія Киричук поінформувала присутніх про стан дотримання законодавства з питань праці підприємствами, установами та організаціями міста. За її словами, станом на 1 серпня в області нараховується 15 підприємств, у яких заробітна плата працівників менша, ніж 1147 гривень. Серед них є й підприємства міста Луцька.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі подаємо ...

КОМЕНТАРІ