У Волинській області безкоштовні електронні ключі отримали майже 2000 платників податків Ковельщини

У Волинській області безкоштовні електронні ключі отримали майже 2000 платників податків Ковельщини

20.08.13 13:28 0 936
За сім місяців 2013 року у пункті реєстрації акредитованого Центру сертифікації електронних ключів Міндоходів в місті Ковелі 1972 представники бізнесу отримали безкоштовні електронні ключі.

Як свідчить аналітика, послугами нового пункту, який розпочав свою роботу у січні цього року, скористалися 184 юридичні особи та 1788 підприємців і громадян, які замовили відповідно 981 та 1987 електронних ключів. В середньому щомісяця пункт реєстрації у місті Ковелі видає близько 300 безкоштовних електронних підписів.

«Саме такий доступний та якісний сервіс для платників податків - важлива передумова до створення сприятливих умов для розвитку бізнесу та рівних конкурентних умов для кожного підприємця», – зазначила заступник начальника Ковельської ОДПІ ГУ Міндоходів Світлана Сулік.

За словами посадовця Ковельської ОДПІ, попит на цю сучасну послугу безкоштовної видачі ключів електронного підпису зростає, бо все більше підприємців використовують у своїй роботі переваги сучасного електронного звітування.

Світлана Сулік підкреслила, що працівники Ковельської ОДПІ і надалі покращуватимуть якість обслуговування платників податків, аби зменшити бюрократичні зволікання і заощадити час місцевих відвідувачів.

Довідково: отримати безкоштовно ключі електронного підпису в Ковелі можливо за адресою: м.Ковель, вул.С.Бандери, 5 приміщення Ковельської ОДПІ, каб.206. Телефон для консультацій – (03352) 5-99-26. Користувачі Інтернету можуть скористатися сайтом акредитованого Центру сертифікації електронних ключів Міндоходів.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопільщині 205 ...

КОМЕНТАРІ