В Івано-Франківську пройшло «Свято нашої родини»

В Івано-Франківську пройшло «Свято нашої родини»

20.08.13 13:11 0 1203
18 серпня в Івано-Франківську в мікрорайоні «Каскад» біля ЗОШ № 25 пройшла акція «Свято нашої родини», приурочене 22-й річниці Незалежності України. В рамках програми відбувся концерт місцевих виконавців а також конкурси та забави для дітей та дорослих.

«Свято нашої родини» депутатів-свободівці організовують вже втретє щонеділі. Перші два концерти пройшли в мікрорайоні БАМ та в парку на вул. Молодіжній.

Щоразу на захід збирається чимало дітей та дорослих, які активно беруть участь у цікавих конкурсах, співають українських пісень та танцюють запальних танців. А хороший настрій та святкову атмосферу дарують слухачам місцеві співаки та співачки.

Цього разу участь у концерті взяли народний депутат України від фракції ВО «Свобода» Руслан Марцінків та депутат міської ради Оксана Савчук. Руслан Марцінків привітав усіх з наближенням великого свята для всієї України – Дня Незалежності. Націоналіст наголосив, що зараз як ніколи потрібна активність усієї громади для наповнення держави українським змістом. «Закликаю усіх Вас співати українських пісень, спілкуватися рідною мовою та достойно виховувати наших діток, бо саме вони мають честь побудови майбутнього Української Держави. Гуртуймося довкола національних звичаїв, бережімо традиції, бо доти держава і нація жива, доки кожен пісня не замовкне в останнього українця і доки сміх не затихне в українських родинах!», - наголосив Руслан Марцінків.

Депутат міськради, свободівка Оксана Савчук також закликала усіх до вшанування Дня Незалежності та запросила долучитися мешканців до традиційної ходи у вишиванках, що пройде 24 серпня о 10.45 від пам’ятника Іванові Франку та подякувала усім присутнім та учасникам акції. «Сьогоднішній погожий і сонячний день став ще яснішим та веселішим. Кожна посмішка на обличчях діток подарувала невимовну радість, а люблячі погляди батьків створили душевну атмосферу свята. З таким настроєм ми зможемо подолати усі негаразди та впевнено крокувати вперед», - зазначила депутат.

Окрім мелодійних українських пісень та чудового настрою усі учасники та слухачі отримали смачненькі солодкі подарунки та грамоти.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міліція Херсонщини ...

КОМЕНТАРІ