Ростислав Кукурудз: «На вулиці Тролейбусній картина жахлива - через відсутність пішохідних переходів люди кидаються від однієї автівки на іншу»

Ростислав Кукурудз: «На вулиці Тролейбусній картина жахлива - через відсутність пішохідних переходів люди кидаються від однієї автівки на іншу»

20.08.13 13:23 0 890
Депутата Івано-Франківської міської ради Ростислава Кукурудза турбує ситуація навколо нової розмітки на вулиці Тролейбусній

Підчас шньої оперативної наради останнім питання заслуховувалась інформація щодо капітального та поточного ремонту доріг міста.

Директор Управління капітального будівництва Микола Ковальчук та директор КП «ДРЕУ» Володимир Юсипів доповіли про проведені на минулому тижні роботи.

На завершення розгляду питання попросив слово депутат міської ради Ростислав Кукурудз. Він зупинив свою увагу на вулиці Тролейбусній, де нещодавно завершено капітальний ремонт дорожнього покриття, а на минулому тижні нанесено дорожню розмітку.

Як зауважив міський депутат - нанесена розмітка на Тролейбусній фактично створює транспортний колапс. На вулиці віддано пріоритет транзитному потоку автомобілів та заборонено жодний лівий поворот. Водіям які проживають у дворах на вулиці для того щоб заїхати у двори потрібно їхати до її кінця, де розвертатись та повертатись до в’їзду у двір. Крім того - на вулиці на нанесено жодного пішохідного переходу.

«На вулиці утворюється жахлива картина, - каже Ростислав Кукурудз, - через відсутність пішохідних переходів люди кидаються від однієї автівки на іншу. Я прошу в найкоротший термін переглянути схему розмітки на вулиці, щоб дозволити ліві повороти для заїзду у двори, а також відновити пішохідні переходи».

На таку вимогу депутата міської ради перший заступник міського голови Зіновій Фітель заявив, що найближчим часом ці питання будуть винесені на розгляд комісії з безпеки руху й ситуацію буде виправлено.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: на митному посту ...
Наступна новина: На Тернопіллі платити ...

КОМЕНТАРІ