В Івано-Франківській області рятувальники навчають мешканців краю правилам безпеки

В Івано-Франківській області рятувальники навчають мешканців краю правилам безпеки

20.08.13 13:17 0 921
За ініціативи Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій на території області і далі проходять комплексні профілактичні відпрацювання житлового сектору.

Днями працівники Управління ДСНС в області спільно з фахівцями РЕМу, газової служби, міліції, соціального захисту та представниками органів місцевого самоврядування здійснили подвірні обходи на території села Небилів Рожнятівського району.

Перед початком відпрацювань у сільській раді відбулася нарада, за участі працівників зацікавлених служб та відомств.

Після завершення інструктивної наради учасники рейдових груп здійснили подвірні обходи. В першу чергу, вони навідалися до помешкань одиноких, перестарілих громадян та багатодітних родин, котрі належать до так званої «групи ризику».

Особлива увага під час відпрацювання зверталася на забезпечення належного протипожежного стану помешкань, адже, як свідчить статистика, переважна більшість пожеж трапляється саме в житловому секторі, а основною причиною їх виникнення є людська необережність у поводженні з вогнем.

В ході відпрацювання фахівці служб також провели профілактичні бесіди з мешканцями села та вручили людям тематичні пам’ятки попереджувального змісту.

Загалом, було обстежено близько півсотні помешкань і, як з’ясувалося, більшість господарів дбають про належний протипожежний стан власних осель.

Хочеться сподіватися, що після таких профілактичних заходів мешканці нашого краю відповідальніше ставитимуться до власного життя та здоров’я, дотримуючись правил пожежної безпеки, а кількість пожеж відповідно, зменшиться.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Військовослужбовці ...

КОМЕНТАРІ