У Львові розпочала роботу Українська Світова Кооперативна Рада

У Львові розпочала роботу Українська Світова Кооперативна Рада

20.08.13 13:32 0 880
20 серпня заступник голови Львівської облдержадміністрації Сергій Василенко взяв участь у відкритті чергових п’ятирічних загальних зборів Української Світової Кооперативної Ради (УСКР).

Сергій Василенко привітав учасників зборів на теренах Львівщини та побажав плідної роботи, об’єктивного бачення та критичного мислення.

«Незважаючи на те, що проживаєте за кордоном, ви дбаєте про Україну та український народ. Зі свого боку ми будемо втілювати усі ваші напрацювання, побажання та прохання на благо нашої держави», – сказав у вітальному слові С. Василенко.

Також заступник голови ОДА побажав усім натхнення та приємних вражень про Львів.

Зазначимо, що засідання Української Світової Кооперативної Ради відбувається в рамках Х Світового Конгресу Українців, що проходить у Львові з 20 до 22 серпня.

Довідка:

Українська Світова Кооперативна Рада створена в 1973 році, головна мета якої створення успішної бази для організації українського капіталу. УСКР своїми матеріальними засобами допомагає українському народові в діаспорі зберігати національну ідентичність та, за посередництвом українських крайових громадських центрів, допомагає українському народові відновити кооперативні установи на рідних землях.

До складу УСКР входять Централя Українських Кооперативів Америки, Українська Кооперативна Рада Канади, Рада Українських Кооперативів Австралії, Національна асоціація кредитних спілок України та Всеукраїнська асоціація кредитних спілок. Загальна сума активів кредитних спілок, що об’єднує УСКР – більше 4,6 млрд. $ США, центральний офіс розміщений в м.Чикаго (США).

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ