В Чернігівській області протягом останніх чотирьох діб ліквідовано 12 пожеж сухої трави

В Чернігівській області протягом останніх чотирьох діб ліквідовано 12 пожеж сухої трави

20.08.13 13:10 0 814
У зв'язку із тривалою спекотною погодою, що встановилась на території Чернігівської області, щодня до служби "101" надходять повідомлення про пожежі сухої трави й рослинності на відкритій території. Головними причинами їх виникнення є необережне поводження громадян з вогнем, зокрема кинуті недопалки або сірники, залишені непогашеними вогнища.

Лише за останні чотири доби пожежно-рятувальними підрозділами Управління ДСНС у Чернігівській області ліквідовано 12 пожеж сміття, сухої трави та залишків рослинності. Так, поблизу Чернігова, м. Щорс, сіл Старий Білоус, Халявин та Брусилів Чернігівського району, Кузничі та Смичин Городнянського району, Карпилівка Козелецького району, селищ Березна та Замглай Менського й Ріпкинського районів відповідно ліквідовані загоряння сухої трави на загальній площі близько 20 га.

Отже, щоб уникнути лиха та не завдати шкоди навколишньому середовищу, рятувальники Управління ДСНС у Чернігівській області звертаються до населення з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, не кидати непогашені сірники та недопалки.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Біля стадіону "Актобе" ...

КОМЕНТАРІ