Рівненська область: 19 серпня рятувальники Держслужби з НС тричі виїжджали на ліквідацію пожеж

Рівненська область: 19 серпня рятувальники Держслужби з НС тричі виїжджали на ліквідацію пожеж

20.08.13 13:00 0 1164
19 серпня рятувальники Держслужби з НС тричі виїжджали на ліквідацію пожеж. Усі загорання трапилися у житловому секторі.

Так о 15:30 у селі Любиковичі Сарненського району вогнем було знищено 2 тонни та пошкоджено 3 тонни сіна. Пожежа трапилася через пустощі з сірниками п’ятирічного сина господаря.

А о 18:30 в смт. Клесів Сарненського району в одній із квартир п’ятиповерхового житлового будинку трапилася пожежа. Вогонь знищив телевізор, меблі та двері в житловій кімнаті. Завдяки вчасному повідомленню мешканців будинку про пожежу, вогнеборці швидко ліквідували займання, врятуваши помешкання громадян від знищення. Наразі причина пожежі встановлюється.

О 23:50 повідомлення про пожежу надійшло з села Кухітська Воля Зарічнянського району, де у приватному господарстві вогнем було знищено чотири копиці сіна вагою близько 8 тонн. Причина пожежі встановлюється.

Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області звертається до громадян з проханням бути обережними у поводженні з вогнем, дбати про власну безпеку та безпеки оточуючих людей. Дотримуйтесь правил пожежної безпеки у побуті.ятирічного сина господаря.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ