З початку року кількість онлайн-платежів в ПриватБанку збільшилася вдвічі

З початку року кількість онлайн-платежів в ПриватБанку збільшилася вдвічі

20.08.13 12:57 0 1164
Клієнти ПриватБанку поставили новий український рекорд проведення онлайн-платежів. Як повідомили в банку, сьогодні через Інтернет-банк Приват24 та платіжні додатки для смартфонів проводять платежі більше 500 тисяч клієнтів на добу. З початку року кількість платежів фіз.осіб, які проводяться через Інтернет, зросла більш ніж удвічі (на початку січня було зафіксовано близько 230 тисяч таких платежів на день).

Найчастіше через Приват24 клієнти банку оплачують комунальні та інші рахунки, поповнюють мобільні телефони, відправляють і отримують грошові перекази а також купують квитки на транспорт.

За прогнозами банкірів, до кінця 2013 року кількість операцій клієнтів ПриватБанку через Інтернет-сервіси досягне 1 мільйона, а їх частка - 40% від загальної кількості транзакцій клієнтів. При збереженні нинішніх темпів зростання популярності системи, до кінця наступного року кількість клієнтів банку, які обслуговуються в Приват24, перевищить кількість відвідувачів "живих" відділень банку.

Приват24 - найпопулярніший інтернет-банк в Україні і один з найбільших у Східній Європі, сьогодні доступний фізичним особам та корпоративним клієнтам України, Росії, Латвії, Грузії і низки країн ЄС. Загальна кількість клієнтів Приват24 становить 2,3 мільйона, ще 600 тисяч клієнтів встановили мобільні платіжні додатки П24. Щодня в Приват24 здійснюється більше 500 тисяч операцій і реєструється 15 тисяч нових користувачів.


прес-офіс ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Чернівцях правом на ...
Наступна новина: ЦОПП (Центри обслуговування ...

КОМЕНТАРІ