У Тернополі вперше провели змагання зі службового двоборства

У Тернополі вперше провели змагання зі службового двоборства

20.08.13 23:27 0 1154
Аби здобути перемогу в змаганнях зі службового двоборства, спортсмен повинен якнайшвидше бігати та влучно стріляти. Свої вміння з цього виду спорту демонстрували 57 учасників з 20 команд міськрайвідділів області, служб та підрозділів управління. Змагання проводилися на біатлонній базі у селі Підгороднє Тернопільського району.

- Змагання зі службового двоборства у Тернополі проводяться вперше, - розповідає начальник сектору професійної підготовки управління кадрового забезпечення обласної міліції Володимир Войнарський, - Сьогодення вимагає від працівника міліції володіння навичками практичної стрільби після значних фізичних навантажень.

Програма змагань передбачає крос три кілометри з етапами стрільби. Правоохоронці після подолання першого та другого кілометрів дистанції повинні здійснити по п’ять пострілів з табельної вогнепальної зброї. Таким чином, спортсмени демонструють свою витривалість, швидкість та майстерне володіння зброєю.

Добре треновані команди змагалися у чотирьох вікових категоріях. Найсильнішою виявилась команда управління боротьби з організованою злочинністю. На другій переможній сходинці опинились працівники судової міліції «Грифон». Бійці спецпідрозділу «Беркут» вибороли третє почесне місце.

Кращі результати в особистому заліку у своїх вікових категоріях показали: Іван Доманський, Михайло Яремишин, Ігор Буханевич, Ростислав Москалюк, котрі представляли управління боротьби з організованою злочинністю, грифонівці Юрій Музика, Ігор Гнатишин та Андрій Патра, беркутівець Олексій Криворучко, Андрій Крищук та Андрій Мурин із Підволочиської районної міліції, Андрій Гульоватий (Тернопільський МВ) та Андрій Бендзак (Підгаєцький РВ).

Переможці чемпіонату представлятимуть Тернопільщину на Всеукраїнському чемпіонаті з службового двоборства, який відбудеться у вересні в Рівному.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вінницькій області на ...
Наступна новина: Правоохоронці встановили ...

КОМЕНТАРІ