В Закарпатській області заступник начальника УМВС Михайло Немеш спілкувався з жителями Свалявщини

В Закарпатській області заступник начальника УМВС Михайло Немеш спілкувався з жителями Свалявщини

21.08.13 08:20 0 1158
У Свалявському РВ УМВС днями відбувся виїзний прийом громадян заступником начальника УМВС України в Закарпатській області Михайлом Немешем. Полковник міліції прибув, аби вислухати проблеми й побажання мешканців Свалявщини і Воловечини та проаналізувати ситуацію в обох районах, які обслуговує свалявська міліція.

На зустріч з полковником міліції прибуло 8 мешканців Свалявського та Воловецького районів. З особистими питаннями до Михайла Немеша звернулись двоє громадян, в основному з приводу неприязних сусідських відносин. Інших цікавило питання доцільності розз’єднання Свалявського та Воловецького райвідділів міліції. Михайло Федорович уважно вислухав кожного відвідувача та надав вичерпні відповіді на порушені питання.

Також під час зустрічі з мешканцями районів полковник міліції розповів громадянам про порядок реєстрації органами внутрішніх справ звернень громадян, роз′яснив про права та обов’язки.

Окрім цього, було піднято питання взаємодії ОВС з населенням, покращення іміджу працівника міліції серед громадян та дотримання вимог чинного законодавства.

Сергій Кубаш

Свалявський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Львівщина: міні–футбол - ...

КОМЕНТАРІ