Луцьк: у місті триває ремонт прибудинкових територій

Луцьк: у місті триває ремонт прибудинкових територій

21.08.13 10:09 0 1174
Міський голова Микола Романюк, секретар міської ради Григорій Пустовіт та директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький ознайомилися з ходом ремонтних робіт у дворі будинку на проспекті Грушевського, 28. Нині там працівники підприємства «Луцькавтодор» укладають асфальтне покриття.

Оглянувши двір, Микола Романюк зазначив: «У минулому році ми розпочали роботи з облаштування прибудинкових дворових територій. Ці роботи не виконувалися багато років у місті. Більшість дворів у незадовільному стані. Мені приємно сказати, що робота з облаштування дворів продовжується».

Міський голова зазначив, що ситуація з міським бюджетом складна, однак, не зважаючи на це у ньому були закладені кошти на ремонт дворів, адже від людей постійно надходять звернення з такими проханнями. Він зауважив, що у планах міської ради відремонтувати цьогоріч 24 двори. Нині уже відремонтовано 14. Частина у роботі. «Постараємося до кінця року їх всі зробити», – наголосив він.

Микола Романюк нагадав, що роблять усі прибудинкові території комплексно. Зокрема, вкладають нове дорожнє покриття, облаштовують пішохідні доріжки, встановлюють або ремонтують уже наявні дитячі та спортивні майданчики, а також роблять освітлення.

Директор департаменту ЖКГ Іван Кубіцький зазначив, що орієнтовна вартість робіт у дворі на пр. Грушевського, 28 становить 180 тисяч гривень.

Також Микола Романюк та Григорій Пустовіт оглянули хід ремонтних робіт на вулиці Привокзальній. Тут, за словами Івана Кубіцького, вартість робіт становить приблизно 245 тисяч гривень.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Таран може очолити "Таврію" ...

КОМЕНТАРІ