Волинська область: рятувальники вдосконалювали навички професійної майстерності

Волинська область: рятувальники вдосконалювали навички професійної майстерності

21.08.13 08:37 0 1095
20 серпня на базі другої державної пожежно-рятувальної частини та частини спеціальної пожежної техніки міста Луцька пройшли обласні змагання серед підрозділів У ДСНС України у Волинській області на кращу ланку газодимозахисної служби.

Для вдосконалення професійної майстерності та підвищення боєздатності працівників пожежно-рятувальних підрозділів 17 команд відпрацювали елементи в’язання подвійної рятувальної петлі з одяганням її на потерпілого, в’язання рятувальної мотузки на конструкцію та рятування потерпілого з задимленого середовища, а також бойове розгортання.

Найскладнішим, але, разом з тим, і найазартнішим етапом став останній етап – «Рятування потерпілого з задимленого середовища», де розгорілась справжня боротьба серед учасників змагань, адже, цей етап був вирішальним для визначення переможця змагань.

Кращою ланкою газодимозахисної служби стала команда ДПРЧ- 5 міста Нововолинська. Друге місце виборола команда ДПРЧ-8 з Каменя-Каширського, третє – ДПРЧ- 9 міста Горохова.

З початку року в області працівниками пожежно-рятувальної служби ліквідовано 633 пожежі, на пожежах врятовано 16 людських життів, в інших надзвичайних ситуаціях – 20.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі провели ...
Наступна новина: 20 серпня 2013 року у ...

КОМЕНТАРІ