Хмельницька область: внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинуло 9 чоловік та 1 травмований

Хмельницька область: внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинуло 9 чоловік та 1 травмований

21.08.13 08:15 0 973
20 серпня о 4:25на пункт зв’язку 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Волочиськ надійшло повідомлення про те, що на автодорозі Стрий – Тернопіль – Кіровоград - Знам’янка поблизу с. Порохня водій вантажного автомобіля МАЗ виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з мікроавтобусом Volkswagen LT-35, який рухався у зустрічному напрямку.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 42-річний водій мікроавтобуса та 8 пасажирів 1954, 1956, 1970, 1992, двоє пасажирів 1959 та двоє 1950 років народження отримали травми, не сумісні з життям, та загинули на місці пригоди. Водій вантажного автомобіля травмований та в шоковому стані доставлений в центральну районну лікарню міста Волочиськ.

На місце події прибуло чергове відділення рятувальників Держслужби з надзвичайних ситуацій Волочиського району, які за допомогою аварійно-рятувального інструменту здійснили розкривання металевих конструкцій автомобіля та дістали тіла загиблих.

Безпосередньо на місці виникнення надзвичайної ситуації організовано роботу штатних психологів Головного управління ДСНС області, якими було надано психологічну допомогу родичам загиблих щодо зняття шокового стану та запобігання подальшого стресу.

На місці події працювала мобільна оперативна група ГУ ДСНС на чолі з начальником Головного управління Борисом Болібрухом та слідчо-оперативна група міліції.

Остаточну причину дорожньо-транспортної пригоди встановлює слідство.

ГУ ДСНС Украъни

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ