Цьогоріч підприємствам Хмельниччини повернуто в автоматичному режимі ПДВ на суму 23 мільйони гривень

Цьогоріч підприємствам Хмельниччини повернуто в автоматичному режимі ПДВ на суму 23 мільйони гривень

21.08.13 08:04 0 917
Примітно, що 4,8 мільйона гривень з цієї суми відшкодовано у липні. Це більш, ніж удвічі перевищує середньомісячний показник поточного року.

На протязі семи місяців поточного року досягти відповідності суворим критеріям, що дають право на відшкодування податку на додану вартість «автоматом» в області спромоглися 8 суб’єктів господарювання: ТОВ «Ювента», ПАТ «Славутський комбінат «Будфарфор», ВАТ «Темп», ДП «Новатор», ТОВ «НВП «Трансприлад», ТОВ «Тім-Спецтранс», ТОВ «Товтри» та ТОВ «Екопласт».

Минулого року право на бюджетне відшкодування ПДВ в автоматичному режимі отримали 9 підприємств, їм протягом року відшкодовано загалом 35,7 мільйона гривень.

На думку заступника начальника управління оподаткування та контролю окремих об’єктів і операцій – начальника відділу контролю за декларуванням ПДВ Головного управління Міндоходів в області Володимира Підгірного, кількість платників, які претендують на відшкодування ПДВ в автоматичному режимі, з часом збільшиться. Адже оперативність і простота цього механізму має ряд безсумнівних переваг, зокрема, сприяє конкурентоздатності підприємства.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Міліція розшукує ...

КОМЕНТАРІ