У Львівській області свободівці Стрийщини прозвітували перед ветеранами УПА про свою роботу

У Львівській області свободівці Стрийщини прозвітували перед ветеранами УПА про свою роботу

21.08.13 08:01 0 1021
16 серпня 2013 року депутати Стрийської районної та міської рад від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" взяли участь у зборах ветеранів Стрийської станиці братства ОУН–УПА. Голова районної організації ВО "Свобода" Мар'ян Берездецький прозвітував перед ветеранами УПА про роботу стрийських свободівців за останній місяць, зокрема розповів про проведені заходи зі вшанування пам'яти борців за незалежність України, про роботу депутатів-свободівців в районній та міській радах Стрийщини тощо.

На прохання ветеранів УПА стрийські свободівці продемонстрували учасникам зборів відеоролик про виступ Юрія Михальчишина у сесійній залі Верховної Ради України та вшанування пам'яти Євгена Коновальця 23 травня цього року, адже це відео не демонстрували на державному телебаченні.

Нагадаємо, що між стрийськими свободівцями та ветеранами ОУН–УПА є давня міцна дружба і плідна співпраця з метою пропаганди національних ідей та донесення до молоді Стрийщини правдивої історії визвольних змагань безпосередньо із вуст учасників боротьби за незалежність України.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті визначили ...
Наступна новина: Чернігівщина: Навчальні ...

КОМЕНТАРІ