У Львівській області у Жовківському районі юнак на "Жигулях" збив пішохода та втік із місця ДТП

У Львівській області у Жовківському районі юнак на "Жигулях" збив пішохода та втік із місця ДТП

21.08.13 08:12 0 900
На Жовківщині працівники ДАІ оперативно встановили водія, який збив пішохода та залишив місце аварії.

ДТП трапилась цієї неділі близько 22.30 години на дорозі села Фійна. За попередніми даними, 24-річний водій автомобіля «Жигулі» не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та наїхав на 50-літнього селянина, який йшов узбіччям.

Скоївши ДТП, юнак одразу ж утік, навіть не поцікавившись, чи потрібна постраждалому допомога. Проїхавши кількасот метрів, він залишив машину на дорозі, а сам «накивав п’ятами».

«Швидку» та міліцію викликали селяни, які були неподалік. Постраждалого шпиталізували до районної лікарні. Медики діагностували у нього струс головного мозку, рани потилиці та спини. На жаль, чоловік не міг розповісти нічого про обставини автопригоди, що неабияк утруднювало пошуки винуватця ДТП.

Односельці постраждалого також нічого не бачили. Люди тільки чули гучний звук від удару, а коли прибігли до місця пригоди – порушника й слід простиг.

Працівники Державтоінспекції вирушили на пошуки втікача. Неподалік місця, де трапилась аварія, інспектори ДАІ виявили автомобіль «Жигулі» із вм’ятинами на капоті. Розпитавши селян, правоохоронці з’ясували, хто саме міг бути за кермом автомобіля та буквально за кілька годин розшукали водія-порушника. Ним виявився 24-річний житель Жовківського району. Юнак розповів, що, скоївши ДТП, дуже злякався, тому й вирішив утекти.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини та остаточні причини аварії. Триває розслідування.

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Тячівщині ...
Наступна новина: Парламент Чеської ...

КОМЕНТАРІ