Чернігівщина: Навчальні заклади області готові до нового навчального року

Чернігівщина: Навчальні заклади області готові до нового навчального року

21.08.13 08:03 0 959
Про це голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко повідомив під час робочої поїздки до Ріпкинського району.

В рамках поїздки керівник області перевірив стан готовності шкільних та дошкільних закладів до навчання дітей.

Першим був дошкільний навчальний заклад «Колосок», де на виховується 104 малюки.

У закладі проведено ремонт майданчиків та групових приміщень. У 2012-2013 році у приміщенні трьох груп замінені віконні блоки на сучасні склопакети.

Ріпкинська гімназія є опорним навчальним закладом Ріпкинського освітнього округу та опорною школою в районі з проблем «Виховання національної свідомості на основі впровадження педагогічних ідей С.Ф.Русової. Розвиток творчої особистості».

У 2012-2013 навчальному році у школі навчалося 322 учні, у 2013-2014 навчальному році їх кількість становитиме 315 осіб.

Навчальний заклад має 2 навчальні комп’ютерні комплекси (25 ПК), спортивний зал, 2 майстерні.

В осінньо-зимовий період теплопостачання здійснюється централізовано.

До початку 2013-2014 навчального року проведено заміну частини віконних блоків (13 шт.). Здійснено ремонт класних кімнат та спальної кімнати для вихованців групи продовженого дня.

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 – опорний навчальний заклад Ріпкинського освітнього округу та опорна школа в районі з проблем виховної роботи «Школа життєвого успіху».

Середню освіту в ній отримують 550 учнів.

Цьогоріч тут проведено заміну частини віконних блоків, триває ремонт спортивної зали та ігрової кімнати. Здійснено ремонт класних кімнат та спальної кімнати для вихованців групи продовженого дня.

Загалом, як відзначив голова облдержадміністрації, дошкільні та шкільні заклади області готові до нового навчального року.

«Усі вони будуть прийняті державними комісіями та отримають відповідні акти. А школа у с. Грем’яч Новгород-Сіверського району, з якою були певні труднощі, буде повністю готова до 29 серпня», - наголосив Володимир Хоменко.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ