У Рівненській області прокуратура контролює розслідування факту зґвалтування малолітньої дівчинки. Підозрюваного взято під варту

У Рівненській області прокуратура контролює розслідування факту зґвалтування малолітньої дівчинки. Підозрюваного взято під варту

21.08.13 08:25 0 1086
17.08.2013 мешканка Демидівського району повідомила органи внутрішніх справ про те, що її 12-річну дочку зґвалтував невідомий. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група з числа працівників міліції та прокуратури.

Перевіркою встановлено, що злочин вчинив 17-річний односельчанин, раніше судимий за крадіжки. Обманним шляхом юнак заманив дівчинку в поле до закинутої ферми та, застосувавши силу, зґвалтував.

Відомості про вчинення кримінального правопорушення внесено органами внутрішніх справ до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 152 КК України (зґвалтування малолітньої). Хлопцю повідомлено про підозру у вчиненні злочину. судом стосовно нього обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту.

Триває досудове розслідування, хід якого перебуває на контролі прокуратури області.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: відключення ...
Наступна новина: В Закарпатській області за ...

КОМЕНТАРІ