У Тернополі провели освячення та передачу Державних Прапорів України для підшефних військових одиниць та центрального штабу ВМС України

У Тернополі провели освячення та передачу Державних Прапорів України для підшефних військових одиниць та центрального штабу ВМС України

21.08.13 08:37 0 992
За ініціативою голови Тернопільської обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна до Дня Державного Прапора України надано допомогу підшефним кораблям та частинам українського військового флоту у виготовленні та передачі Державних Прапорів України.

«Напередодні 22-річниці Незалежності України, ми вшановуємо те, що об‘єднує всіх нас в одне ціле і надихає на звершення в ім‘я Батьківщини – це Державний Прапор, у кольорах якого назавжди поєдналися блакить неба та золото хлібних ланів України. Державний Прапор, є одним із основних символів нашої суверенної держави, втіленням незламності, честі і гідності, волі і прагнення до самостійності.

Під час мого перебування разом з делегацією Тернопільської області в Севастополі, керівництво ВМС України звернулось з проханням до Дня Державного прапора допомогти у виготовлені державних знамен для підшефних військових одиниць та центрального штабу ВМС України.

Тому, маю велику честь вперше в історії Тернопільської області До Дня Державного Прапора України передати освячені державні прапори підшефним кораблям та центральному штабу ВМС України» - сказав під час виступу Валентин Хоптян.

Виготовлено за заявленими розмірами та кількістю Державні Прапори України для протичовнового корвету «Тернопіль», рятувально-буксирного судна «Кременець», протипожежного катеру «Борщів», військової частини А2290. Всього шістнадцять прапорів.

Також виготовлено Державний Прапор України розміром 9 метрів на 6 метрів для Штабу Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ