У Тернополі розпочалися дні вшанування пам’яті Івана Гавдиди

У Тернополі розпочалися дні вшанування пам’яті Івана Гавдиди

21.08.13 08:26 0 986
20 серпня, у приміщенні обласного краєзнавчого музею відкрилася фотодокументальна виставка із сторінок життя заступника голови Проводу ОУН (б), директора Центру національного відродження ім. С. Бандери, депутата Тернопільської обласної ради четвертого скликання Івана Гавдиди.

«Іван Гавдида був справді світлою людиною. Своїм життєвим прикладом він показував, як треба любити Україну, як потрібно її розвивати і які цінності необхідно у цей світ, – зазначив у вступному слові на відкритті виставки заступник голови обласної ради Олег Боберський. – Іван Гавдида був справжнім державним мужем, який вболівав, найперше, за нашу державу, за її націю, за виховання майбутнього покоління. Він понад усе прагнув добра та щастя українському народові і усе робив для того, аби найкращі сподівання українців здійснилися. На жаль, 10 років тому його життя обірвала рука злочинця. Пам’ятаймо його і молімося за нього, бо Івана так бракує серед нас».

За світлу пам’ять про Івана Гавдиду на відкритті виставки щиро молилися його дружина, друзі, побратими та ті, хто його просто був із ним знайомим.

План заходів з вшанування в Тернопільській області пам’яті заступника голови Проводу ОУН (б), директора Центру національного відродження ім. С. Бандери, депутата Тернопільської обласної ради четвертого скликання Івана ГАВДИДИ

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ