Таран може очолити

Таран може очолити "Таврію" після 25 серпня

21.08.13 10:11 0 1009
Грецький тренер сімферопольської "Таврії" Янніс Хрістопулос може залишити свою посаду вже після матчу з одеським "Чорноморцем", який відбудеться 25 серпня в кримській столиці. Про це повідомило видання "Чемпіон".

В якості можливого нового наставника команди називають Олега Тарана. Як повідомило джерело, близьке до керівництва "Таврії", власники клубу незадоволені роботою Хрістопулоса і результатами команди в українській Прем'єр-лізі.

Крім того, за інформацією джерела, сам Хрістопулос розчарувався в обіцянках засновника клубу Юрія Борисова та фактичного спонсора команди - українського олігарха Дмитра Фірташа.

"Хрістопулос поставили умову: якщо" Таврія "переможе" Чорноморець "або зіграє внічию, його залишать на посаді старшого тренера (головним тренером досі числиться Семен Альтман - прим.).

У разі програшу з ним розірвуть контракт, розрахований на найближчий рік" , - заявило джерело.

Греку вже знайшли заміну в клубі. Це Олег Таран, екс-тренер "Кривбасу" - колишнього українського футбольного клубу з Кривого Рогу, який проходить процедуру банкрутства через нестачу фінансування, інформує 15minut.org.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: у місті триває ...
Наступна новина: Прикарпатські підприємства ...

КОМЕНТАРІ