На Черкащині нагороджено міліціонерів, які врятували дитину з палаючої квартири

На Черкащині нагороджено міліціонерів, які врятували дитину з палаючої квартири

21.08.13 11:59 0 1133
У приміщенні клубу Управління МВС України в Черкаській області в урочистій обстановці за участю керівного складу УМВС було оголошено наказ про заохочення співробітників батальйону патрульної служби, які врятували 7-річного хлопчика з палаючої квартири.

Нещодавно, під час патрулювання співробітники батальйону патрульної служби побачили густий дим, який разом із полум’ям виривався з вікна четвертого поверху багатоповерхової будівлі, а з вікна балкону дитина благала про допомогу.

Працівники міліції швидко піднялись по східцях до дверей квартири звідки почули дитячий плач. Зайти до квартири не дозволяли закриті зсередини броньовані двері. Вибивши двері міліціонери спробували зайти в середину та перші спроби виявилися не вдалими - вогонь та дим не дозволили міліціонерам дістатися дитини. Лише з четвертої спроби, накинувши на себе ковдру та облившись водою Юрій Кот пройшов на балкон, забрав хлопчика і швидко вибіг з палаючого приміщення та виніс дитину на двір, де йому було надано першу медичну допомогу.

Начальник УМВС України в Черкаській області полковник міліції Володимир Ліпандін висловив слова подяки за проявлену мужність прапорщику Юрію Коту, капітану міліції Олександру Зінченку та молодшому сержанту міліції Артему Лесковцю, особисто вручив їм квіти та грошову винагороду.

СЗГ УМВС України

в Черкаській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Пам'ять про загиблого ...
Наступна новина: Новий сервіс для ...

КОМЕНТАРІ