Транспортні міліціонери вилучили наркотиків на суму близько 50 тис. гривень

Транспортні міліціонери вилучили наркотиків на суму близько 50 тис. гривень

21.08.13 12:12 0 1083
У ході проведення оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Мак» працівники лінійного відділу на ст.. Дніпропетровськ УМВС України на Придніпровській залізниці на території домоволодіння 45-річного мешканки Дніпропетровська виявили 102 кущі коноплі.

Перевіряючи інформацію про незаконні посіви наркотичної речовини, правоохоронці лінійного відділу провели санкціонований обшук вказаного помешкання, в ході якого на подвір’ї виявили та вилучили 102 стеблі «коноплі». Крім цього у підприємливої господині було виявлено 1.5 кілограма сухої суміші готової для вжитку та 10 кілограмів зло зілля для сушіння. Також, у «потаємному» місці, міліціонери знайшли прекурсоровмісткі таблетки.

За оцінками «чорного ринку» вилучене коштує понад 50 тис.грн..

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо порушення кримінального провадження за ч.2 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та за ч.2 ст.311 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) Кримінального кодексу України. Ведеться досудове слідство.

СЗГ УМВС України

на Придніпровській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Стежину здоров'я" ...
Наступна новина: На Тернопільщині помилка на ...

КОМЕНТАРІ