На Тернопільщині помилка на дорозі вартувала водієві життя

На Тернопільщині помилка на дорозі вартувала водієві життя

21.08.13 12:18 0 1135
Водій загинув, а пасажир потрапив до реанімаційного відділення – результати дорожньо-транспортної пригоди, що сталася поблизу села Луб’янки Збаразького району.

48-річний водій, житель Збаража, злегковажив - не вибрав безпечної швидкості руху. Як наслідок, автомобіль марки «Форд» на сухій дорозі занесло у кювет, де машина перекинулася. Пасажира, жителя Нового Села Підволочиського району доставили до центральної районної лікарні.

Як свідчить статистика, виїзд на зустрічну смугу руху та недотримання безпечної швидкості найчастіше призводять до нещастя. Водіям слід бути уважними, правильно оцінювати небезпеку.

Як розповіли в обласній державтоінспекції, на автошляхах області цьогоріч зафіксовано майже тисяча дорожніх пригод, в тому числі у півтори сотні йдеться про травми та загибель людей. Тривогу викликає те, що у 35-ть родин прийшло непоправне горе - втрата близької людини.

Правоохоронці звертаються до водіїв та пішоходів. Навіть незначне порушення правил дорожнього руху, неуважність піддає небезпеці життя людей. Дорога вимагає від усіх учасників руху уваги та зосередженості.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ