Анатолій Нагорний виконав службовий обов'язок ціною власного життя

Анатолій Нагорний виконав службовий обов'язок ціною власного життя

21.08.13 12:43 0 1121
Трагедія, під час якої від рук злочинців загинув міліціонер роти по охороні об’єктів народного господарства батальйону міліції відділу Державної служби охорони при Вінницькому міському відділі УМВС старший прапорщик міліції Анатолій Олександрович Нагорний, трапилась 2 червня 2002 року на території вінницького обласного комунального господарства «Вінницяводоканал».

Злочинців було двоє. Вони таємно проникли до приміщення, однак раптом перед одним із них з’явився міліціонер. Між зловмисником і міліціонером розпочалася бійка, під час якої другий злочинець ззаду наніс міліціонеру кілька ударів битою по голові. За лічені секунди серце правоохоронця завмерло назавжди.

До пошуку злочинців відразу ж підключилися працівники карного розшуку. Невдовзі за допомогою громадян вдалося встановити їх місце перебування. Вони були затримані та покарані за усією суворістю закону.

Анатолій Нагорний народився 2 жовтня 1963 року у селі Оратів Вінницької області. Після армії вирішив спробувати свої сили в ролі правоохоронця. Анатолій був переконаний, що ця професія для справжніх чоловіків, і присвятив її сімнадцять років, гідно виконуючи свій службовий обов’язок.

У колективі Анатолія поважали за чесність і мужність, відповідальність і почуття обов’язку. Любили за щире серце та добру вдачу. Однак не тільки таку пам'ять залишив по собі міліціонер. Після смерті у родині Анатолія одразу втратили батька його двоє неповнолітніх синів. Коли хлопці підросли, то вирішили піти стопами свого батька і присвятили своє життя боротьбі зі злочинністю.

УДСО при УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Наступна новина: Понад 450 працівників ...

КОМЕНТАРІ