У Керчі затримано зловмисників, які обкрадали провідників міжнародних потягів

У Керчі затримано зловмисників, які обкрадали провідників міжнародних потягів

21.08.13 13:02 0 1051
Правоохоронці лінійного відділу на ст.. Керч УМВС України на Придніпровській залізниці нещодавно затримали «на гарячому» у потязі міжнародного сполучення двох 44-річних завзятих любителів поживитися за рахунок інших.

- Зловмисники мають не аби який кримінальний досвід, говорить заступник начальника ЛВ на ст..Керч майор міліції Сергій Крамаренко, – обидва крадії нещодавно, відбувши покарання за крадіжки та грабежі, повернулись з місць позбавлення волі. Маючи за плечима 3-річний стаж роботи провідника потягів, один з чоловіків винайшов схему, по якій, як йому здавалось, можна довго та «плідно» працювати: його поплічник відволікав провідника розмовами, а він, тим часом, виносив найцінніше з купе.

Здобиччю «друзяк» були мобільні телефони, золоті прикраси, комп’ютерна техніка та гаманці з грошима провідників.

На теперішній час, за матеріалами кримінального провадження, слідством зловмисникам доведено три факти крадіжок у громадян сусідньої держави – провідників потягів міжнародного сполучення.

Наразі відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Ведеться досудове слідство.

СЗГ УМВС України

на Придніпровській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ