Російських спортсменок образили припущення щодо їхнього поцілунку

Російських спортсменок образили припущення щодо їхнього поцілунку

21.08.13 13:39 0 1108
Російська спортсменка Ксенія Рижова заявила, що поцілунок з колегою по команді Юлією Гущиною під час Чемпіонату світу з легкої атлетики в Москві був дружнім. За словами Рижової, жінки визнали образливими припущення, що вони поцілувалися, щоб підтримати ЛГБТ-рух в Росії. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Це емоції, це буря, шквал, це нереальні відчуття. І якщо десь чисто випадково при наших привітаннях ми торкнулися один одного губами, то це плід чиєїсь фантазії хворої, напевно. …Не дуже приємно, коли в особі навіть наших тренерів і наших керівників нас так ображають».

Спортсменки визнали за необхідне висловитися після того, як весь інтернет облетіла ось фотографія, зроблена після церемонії нагородження переможниць естафети 4х100 . Припускали, що дівчата поцілувалися на знак протесту проти закону про заборону гей-пропаганди в Росії.

Закон про заборону пропаганди одностатевих відносин серед неповнолітніх Державна дума Росії ухвалила на початку літа цього року. Він передбачає штрафи за виправдання і схвалення гомосексуалізму, а також заяви про рівноцінність традиційних і нетрадиційних шлюбних відносин.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Guardian змусили знищити ...

КОМЕНТАРІ