Цього року 5,5 тисяч сімей отримають оселі за програмою «Доступне житло»

Цього року 5,5 тисяч сімей отримають оселі за програмою «Доступне житло»

21.08.13 13:31 0 1024
5,5 тисяч українських сімей зможуть скористатися цього року можливостями отримати житло на пільгових умовах за різними державними програмами здешевлення житла. Про це в ефірі каналу БТБ повідомив член правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Сергій Комнатний.
Комнатний зазначив, що з початку року 1,5 тисячі громадян скористалися програмою, при якій держава профінансувала 30% вартості їх квартири, понад 1000 сімей отримали в поточному році житло за програмою здешевлення вартості іпотечних кредитів.
Комнатний нагадав, що право стати учасником Державної програми «Доступне житло» мають родини, які перебувають на квартирному обліку, на здешевлення вартості житлових кредитів можуть розраховувати ті, хто потребує покращення житлових умов - зареєстрований і мешкає в гуртожитку або живе у помешканні, де припадає менше 9 кв. м на 1 особу.
За його словами, з початку року до Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву звернулося майже 6 тисяч громадян. Приблизно така сама кількість сімей перебуває зараз на черзі у Фонді на отримання кредиту за програмою пільгового молодіжного житлового кредитування.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На персоніфікацію РРО ...
Наступна новина: На Львівщини з початку року ...

КОМЕНТАРІ