На ринку

На ринку "Сьомий кілометр" підприємців кидають об асфальт

21.08.13 15:45 0 3188
Сьогодні, 21 серпня 2013 року, на Одеськомі ринку "Сьомий кілометр" стався безпрецидентний випадок: представник адміністрації ринку жорстоко побив місцеву підприємицю та без жодних пояснень забрав її товар на суму понад 60 000 доларів за відмову платити "данину".
Голова всеукраїнської профспілки "Єдність" Костенко Ольга, котра торгує на цьому ринку понад десять років, отримала численні забої та протягом трьох тижнів голодує на знак протесту проти свавілля адміністрації ринку. За словами журналістки Ірми Крат, Костенко Ольгу сильно побив місцевий бандит Береговой, котрий виконує вказівки адміністрації ринку. Продавчиню вдарили об асфальт та протягнули декілька метрів, завдавши їй значних тілесних травм.
Звернення підприємиці до правоохоронних органів результату не дало: заступник керівника місцевого райвідділку міліції Бабенко заявив, що підприємиця не має права навіть знаходитись на території райвідділку та про те, що йому "взагалі неприємно з нею розмовляти". Адміністрація ринку взагалі не пустила продавчиню на свою територію, відразу виштовхавши її за двері.
Зараз Костенко перебуває у вкрай важкому становищі, адже залишилать без заробітку та втратила чотири торгівельні павільйони, котрі у неї незаконно забрали. Костенко має намір звернутися за допомогою до губернатора Одеської області та просить усіх небайдужих допомогти їй повернути свої робочі місця.
Нагадаємо, ринок «Сьомий кілометр» - другий за величиною оптово-роздрібний ринок в Україні після ринку у Барабашово та один із найбільших у Східній Європі. Ринок забезпечує роботою близько 10 000 продавців, щоденно ринок відвідує до 150 000 покупців.


Прес-служба ВК "НАСТУП"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українці все більше ...
Наступна новина: Наше підприємство ...

КОМЕНТАРІ