Безконтактну форму спілкування обрало 64 відсотки підприємців Волині

Безконтактну форму спілкування обрало 64 відсотки підприємців Волині

22.08.13 09:28 0 913
В липні цього року кількість представників бізнесу, які надсилають звітність до податкових інспекцій Головного управління Міндоходів у Волинській області саме в електронному вигляді, порівняно з аналогічним періодом минулого року збільшилась утричі і становить 64 відсотки, – інформує управління інформаційних технологій та обліку платників ГУ Міндоходів Волині.

Зокрема, використовуючи сучасні ІТ-технології, перед державою відзвітувались у виконанні своїх податкових зобов’язань 70 відсотків платників податку на прибуток, майже 60 відсотків платників місцевих податків, біля 80 відсотків платників ресурсних платежів.

«Сучасне електронне звітування значно полегшує процес виконання податкових зобов’язань та забезпечує сумлінним підприємцям не лише заощадження часу, а й безконтактну форму спілкування з державним інспектором, – зазначив позитив у запроваджених новаціях начальник ГУ Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський.

Керівник ГУ Міндоходів Волині наголосив, що простота та зручність процедур реєстрації, звітування, сплати податків, зменшення часу на адміністрування платежів, запровадження зручних електронних сервісів, новітніх технологій – все це належить до пріоритетних завдань, які доведені до органів Міндоходів на найближчі роки .

«Ми і надалі розвиватимемо практику безконтактного спілкування з нашими платниками. На перше місце ставимо електронну звітність та обслуговування. Саме це підвищить рівень добровільної сплати податків, зменшить корупційні ризики, забезпечить надійний зворотній зв'язок з сумлінним та відповідальним бізнесом, сприятиме створенню мікроклімату довіри і партнерства у плідній взаємодії з його представниками, – підсумував Ігор Сінгаєвський.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ