У Волинській області помилку допущену у формі звітності 1-ДФ можна виправити корегуванням

У Волинській області помилку допущену у формі звітності 1-ДФ можна виправити корегуванням

22.08.13 09:17 0 1036
Закінчився термін подання форми звітності 1-ДФ, однак «хто не працює, той не помиляється». У разі виявлення помилки її можна від корегувати двома способами. Зокрема, поданням форми № 1-ДФ зі статусом «Звітний новий» у випадку, якщо помилку виявлено протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного кварталу та зі статусом «Уточнюючий» у разі виправлення помилки після закінчення строку його. Звертаємо увагу, що уточнюючий розрахунок може подаватися як за звітний період, так і за попередні періоди.

Порядок заповнення звітного нового та уточнюючого податкових розрахунків є однаковим.

Для вилучення одного помилкового рядка з попередньої введеної інформації потрібно повторити всі графи такого рядка і у графі «9» вказати «1» - на вилучення рядка.

Для введення нового або пропущеного рядка потрібно повністю заповнити всі його графи і у графі «9» вказати «0» - на введення рядка.

Довідково: Порядок заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку, затверджений наказом ДПАУ від 24.12.2010 року № 1020.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ