Волинська область: рятувальники провели для вихованців дитячого садка пізнавальну акцію «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

Волинська область: рятувальники провели для вихованців дитячого садка пізнавальну акцію «Запобігти! Врятувати! Допомогти!»

22.08.13 08:58 0 873
21 серпня в рамках акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» працівники Любомльського районного відділу У ДСНС у Волинській області провели для дітей старшої вікової групи дитячого садка міста Любомля урок безпеки.

Співробітники ДСНС розповіли дітям основні постулати пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, а також правилам поведінки на воді та у лісі.

У рамках акції діти вивчили номери екстрених служб, порядок дій при пожежі та інших надзвичайних подій. Не розгубитися в умовах надзвичайної ситуації – це головна складова успіху. Однак цього потрібно навчити, доступно розповісти, як діяти, пояснити, що важливо усе робити швидко, адже у момент небезпеки ці знання незамінні.

На завершення виховного заходу кожен охочий міг приміряти рятувальне спорядження та сфотографуватися у справжньому пожежному автомобілі.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирська область: за ...
Наступна новина: Понад 200 міліціонерів ...

КОМЕНТАРІ