Закарпаття: на Іршавщині сільський голова побив пенсіонера

Закарпаття: на Іршавщині сільський голова побив пенсіонера

22.08.13 08:35 0 898
В окремих ЗМІ днями з′явилась інформація про побиття сільським головою села Осій, що на Іршавщині, місцевого пенсіонера.

Дійсно, 9 серпня до Іршавського районного відділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря Іршавської районної лікарні про те, що до них за медичною допомогою звернувся 67-річний мешканець села Осій з тілесними ушкодженнями.

Як з′ясували правоохоронці, пенсіонер повертався із церкви додому і по дорозі вирішив зайти до сільського голови додому, щоб вияснити, чому той не видав йому довідку. При зустрічі між пенсіонером та сільським головою виник конфлікт, під час якого останній спричинив пенсіонеру тілесні ушкодження в область обличчя. Після цього потерпілий звернувся за медичною допомогою.

Сусіди та односельчани розповіли, що між сільським головою та згаданим пенсіонером вже давно тривають неприязні стосунки.

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим Іршавського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження), проводиться досудове розслідування.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Водій автобуса допоміг ...
Наступна новина: Суд в Єгипті має винести ...

КОМЕНТАРІ