Бременські підприємці вклали 1 мільйон євро у розвиток бізнесу на Хмельниччині

Бременські підприємці вклали 1 мільйон євро у розвиток бізнесу на Хмельниччині

22.08.13 08:39 0 817
Представники родинного німецького бізнесу бачать Хмельниччину як майданчик для подальшого нарощування потужностей з виробництва навісних сільськогосподарських знарядь для фермерських господарств.

Показово, що протягом року підприємством з іноземними інвестиціями ТОВ «Дювельсдорф Україна» налагоджено виробництво більше десяти видів різноманітних агрегатів для обробітку ґрунту та збирання урожаю. Проведено імпортозаміщення комплектуючих частин зразками українського виробництва.

«Наше підприємство досягло лише половини від наміченого завантаження виробництва. Ставку робимо на високу якість і прийнятну ціну наших виробів. В зв‘язку з розвитком постійно створюємо нові робочі місця для представників робітничих професій. Тож у нас уже працює 47 чоловік», – з інтересом розповідає засновник товариства Адольф Дювельсдорф.

Понад 90 відсотків продукції, виробленої на хмельницькому підприємстві «Дювельсдорф Україна» експортується до країн Європи. Серед найбільших користувачів – фермери Німеччини, Франції, Нідерландів, віднедавна вироби з німецько-українською маркою купують у Південній Америці та Новій Зеландії.

На думку пана Адольфа, податкова та митна політика в Україні є досить ліберальною і прийнятною для розвитку бізнесу. Такі умови цілком відповідають тому, щоб вести прозорий і системний бізнес.

Власне, тема розвитку іноземного бізнесу в Україні і стала головною в ході зустрічі німецьких партнерів із начальником Головного управління Міндоходів у Хмельницькій області Володимиром Михалчичем. Бізнесмени заявили про свої плани та наміри, подякували за доброзичливе ставлення у вирішенні назрілих поточних проблем.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ