Угоду з «Шеврон» спробують провести через Раду – Ставицький

Угоду з «Шеврон» спробують провести через Раду – Ставицький

22.08.13 09:08 0 892
Міністр енергетики й вугільної промисловості Едуард Ставицький допускає, що проект угоди про розподіл продукції з компанією «Шеврон» і ТОВ «Надра Олеська» може бути погоджений Верховною Радою замість Івано-Франківської обласної ради. Про це він повідомив в Кабміні. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Якщо в них не зміниться ця думка й ті пропозиції, які вони вже надавали, і ми їх схвалювали – вони не будуть сприяти тому, щоб це відбулося, то уряд буде зобов’язаний винести це питання на розгляд у парламенті», – сказав урядовець.

За словами Ставицького, він упевнений у тому, що в кінцевому результаті буде ухвалене рішення, що дозволить «Шеврон» працювати в Україні.

Вчора Івано-Франківська обласна рада не проголосувала за проект угоди з компанією «Шеврон» і товариством з обмеженою відповідальністю «Надра Олеська» про видобуток сланцевого газу в межах Олеського родовища.

При цьому депутати вирішили не закривати розгляд цього питання, а протокольно доручили голові Івано-Франківської облради звернутися до Кабміну з пропозицією вивчити напрацьовані робочою групою, створеною при облраді, пропозиції до проекту угоди, внести до нього відповідні зміни і знову направити на розгляд облради.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Блохін: "На "Актобе" не ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ