У Львівській області 40 днів арешту отримав самбірчанин за ухилення від виконання покарання

У Львівській області 40 днів арешту отримав самбірчанин за ухилення від виконання покарання

22.08.13 09:30 0 789
54-річний житель Самбора у грудні 2012 року за рішенням суду за скоєну крадіжку отримав покарання у вигляді 100 годин громадських робіт. Йому було визначено місце відбування покарання – житлово-експлуатаційна контора.

Так, у лютому 2013 року він повинен був приступити до виконання 100 годин громадських робіт і працювати щоденно різноробочим по 4 години, крім святкових та вихідних днів. Працівники відповідної служби роз’яснили чоловікові порядок та умови відбування покарання, але незважаючи на це, він так і не відпрацював жодної години.

У результаті самбірчанину за такі протиправні дії довелось понести кримінальну відповідальність за частиною 2 статті 389 Кримінального кодексу України (ухилення від покарання, не пов'язаного з позбавленням волі). У судовому засіданні підсудний не зміг пояснити чому ухилився від виконання громадських робіт. Суд визнав його винним у скоєному та, враховуючи не відбуту частину покарання, отриманого за попереднім вироком суду, призначив йому остаточне покарання – один місяць десять днів арешту.

Тетяна Охріменко,

помічник начальника Самбірського РВ

ГУ МВС країн у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Припинення платника ...

КОМЕНТАРІ