Львівщина: відбудеться VI Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність. Відновлювана енергетика – 2013»

Львівщина: відбудеться VI Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність. Відновлювана енергетика – 2013»

22.08.13 08:53 0 959
З 5 до 8 листопада відбудеться VI Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність. Відновлювана енергетика – 2013», яка проходитиме в рамках Міжнародного інвестиційного бізнес-форуму присвяченого питанням енергоефективності та відновлюваної енергетики.

Як повідомив департамент економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості, на виставці буде представлено кілька тематичних розділів. Зокрема, відновлювана енергетика (вітроенергетика; сонячна, геотермальна та гідроенергетика; електрообладнання для відновлюваних та автономних джерел енергії), альтернативні види палива (моторне паливо; тверде паливо; біогаз), автономні джерела енергії (котельне устаткування; когенераційні установки), енергозберігаюче освітлювальне устаткування, енергозбереження в будівництві (системи теплопостачання; будівельні технології та матеріали), впровадження енергоефективних технологій у виробництво, інвестиційні проекти України з енергоефективності.

Детальна програма Форуму та умови участі у Виставці розміщені на офіційній сторінці Державного Агентства з енергоефективності та енергозбереження України www.saee.gov.ua

Місце проведення заходів:

м. Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект 15, ст. м. «Лівобережна».

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Меннінґа засудили до 35 ...
Наступна новина: Трагедія родини Безпалих у ...

КОМЕНТАРІ