У Львівській ОДА розглянули пропозиції щодо придбання житла для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

У Львівській ОДА розглянули пропозиції щодо придбання житла для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

22.08.13 11:03 0 910
21 серпня, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич провів нараду з питань забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на території області.

Зазначимо, що участь у нараді взяли керівники профільних структурних підрозділів облдержадміністрації: управління з питань архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів, управління капітального будівництва, служби у справах дітей, а також представники Мостиської, Золочівської, Дрогобицької, Городоцької райдержадміністрацій та Великолюбінської селищної ради.

Присутні розглянули пропозиції щодо придбання житла для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що були запропоновані районними державними адміністраціями. Зазначимо, що відповідно до Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у Львівській області на 2013 – 2015 роки в обласному бюджеті для купівлі помешкань у 2013 році передбачено 600 тис. грн. Під час обговорення можливих варіантів було прийнято рішення щодо придбання житла з числа запропонованих у Золочівському та Мостиському районах.

Богдан Матолич доручив відповідальним особам опрацювати технічну документацію щодо будинків у Дрогобицькому та Городоцькому районах. Також перший заступник керівника області дав доручення обрати претендентів серед дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, для поселення в помешканнях, що пропонуються у цих районах.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Упродовж І півріччя 2013 ...
Наступна новина: Затверджено програму ...

КОМЕНТАРІ