Олег Тягнибок: "Разом із діяспорою ми маємо сформувати потужне українське лобі у світі"

Олег Тягнибок: "Разом із діяспорою ми маємо сформувати потужне українське лобі у світі"

22.08.13 10:48 0 879
"Завдання української опозиції – спільно з діяспорою створити потужне українське лобі у світі". Про це 20 серпня 2013 року заявив Голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок під час офіційного відкриття у Львові Х Світового Конгресу Українців.

За словами лідера націоналістів, пріоритетом у співпраці між діяспорою та опозицією є формування Української національної держави, яка дбатиме як про своїх громадян, так і про етнічних українців, які живуть за її межами. "Ми тісно контактуємо з українцями, які живуть за кордоном. "Свобода" має свої представництва в багатьох країнах світу. Вони допомагають не лише доносити наше бачення процесів, що відбуваються в Україні, наші дії у Верховній Раді, а й служать дискусійними клубами, в яких ми отримуємо реальні пропозиції щодо розвитку Української держави від наших колег з діяспори", – зазначив Олег Тягнибок.

Заступник Голови Верховної Ради України свободівець Руслан Кошулинський назвав українську діяспору, українських заробітчан найбільшими інвесторами в економіку країни. "На жаль, цих людей, цей неоціненний досвід, цей інтелект усунули від впливу на розвиток держави. Наше завдання – змінити ситуацію, аби залучити цей потенціял. І ми це зробимо, ухваливши низку реальних, дієвих законів", – зазначив Руслан Кошулинський.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Львівщина: соціальну ...

КОМЕНТАРІ