У Львівській області на ВАТ "НПК Галичина" викрито факт привласнення нафтопродукції

У Львівській області на ВАТ "НПК Галичина" викрито факт привласнення нафтопродукції

22.08.13 08:48 0 944
Правоохоронці Львівщини проводять досудове розслідування за фактом привласнення майже 23 тон сирої нафти працівниками ВАТ «НПК Галичина».

Співробітники слідчого управління ГУМВС України у Львівській області проводять досудове розслідування кримінального провадження, відкритого за частиною 5 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в особливо великих розмірах) та частиною 2 статті 382 (невиконання судового рішення) Кримінального кодексу України.

Установлено, що згідно з угодою про переробку сирої нафти, укладеної з ВАТ «НПК Галичина», одне з товариств поставило понад 22 900 тон сирої нафти.

Проте після проведення переробки давальницької сировини службові особи ВАТ «НПК Галичина», зловживаючи своїм службовим становищем, готовий нафтопродукт замовнику не повернули, а обернули на власну користь, таким чином привласнили чуже майно, яке перебувало у їх законному віданні.

Окрім цього, службові особи ВАТ «НПК Галичина» умисно не виконали рішення Господарського суду Львівської області від 09.07.2002, що набрало законної сили.

Відтак 21 серпня, в межах розслідування вказаного провадження, слідчі органів внутрішніх справ провели низку обшуків, у т.ч. приміщень, території і транспортних засобів, розташованих у межах виробничих потужностей ВАТ «НПК Галичина», де може знаходиться майно Товариства.

Досудове слідство триває.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Промисловий потенціал ...

КОМЕНТАРІ