Житомирщина презентувала свій потенціал на загальнодержавній виставковій акції «Барвиста Україна»

Житомирщина презентувала свій потенціал на загальнодержавній виставковій акції «Барвиста Україна»

22.08.13 10:10 0 981
З 20 по 23 серпня 2013 року у місті Києві в Національному комплексі «Експоцентр Україна» проходить загальнодержавна виставкова акція «Барвиста Україна», приурочена до святкування 22-ї річниці Незалежності України. Участь у заходах з нагоди відкриття виставкової акції, які відбулися 20 серпня, взяла делегація від Житомирської області на чолі з головою облдержадміністрації Сергієм Рижуком.

Експозиція Житомирщини розміщена в павільйоні № 3 Експоцентру і представлена продукцією 30 провідних підприємств області.

Легку промисловість Житомирщини представляють ВАТ «Бердичівська фабрика одягу» (виробництво чоловічих костюмів, брюк та піджаків), СП ТОВ «РІФ-1» (виробництво домашнього та профілактичного взуття), АТЗТ «Україна» (виробництво панчішно-шкарпеткових виробів), ТОВ «Мяркіс» (виготовлення текстильних виробів для дому).

Виробництво металевих виробів - ДП «Євроголд Індестріз Лтд» (виробництво дошок прасувальних, драбин; сушарок для білизни).

Машинобудівну промисловість - ВАТ «Прогрес» (виробництво обладнання для хімічної та нафтохімічної промисловості, а також фільтрувального, сушильного, ємкісного і нестандартного обладнання).

Добувну та каменеобробну промисловість - ТОВ «Юнігран» (виробництво гранітного щебеню високої якості, плитки тротуарної, надання послуг з буровибухових робіт).

Вперше на виставці представлено ТОВ «СП САН ДЕКОР», - вітчизняний виробник профілів з ПВХ, продукція якого відповідає високим стандартам якості, виробляється на кращому європейському обладнанні виключно з якісної сировини.

У виставці беруть участь 20 підприємств харчової промисловості.

Довідково: «Барвиста Україна» − єдиний загальнодержавний виставковий захід, в рамках якого один раз на рік одночасно презентуються всі області України, а виробники з усіх куточків країни мають змогу продемонструвати все найкраще, що надбане за останні роки.

Організатори виставкової акції – міністерства та інші центральні органи виконавчої влади, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські державні адміністрації. Національний комплекс «Експоцентр України» − генеральний розпорядник.

У рамках загальнодержавної виставкової акції проводяться:

− Всеукраїнський Конкурс-виставка «Кращий вітчизняний товар року», де номінується високотехнологічна продукція, товари і послуги, що пропонуються на внутрішні та зовнішні ринки - Фінал Конкурсу та нагородження переможців проходить 20 серпня 2013 року в центральному залі павільйону №1;

− Етнографічна експозиція «Містечко майстрів»;

− Ярмарок до Дня Незалежності України.

Метою проведення виставки та Конкурсу є розгортання міжрегіонального співробітництва, пропаганда здобутків вітчизняних товаровиробників, розширення їх зовнішньоекономічних зв’язків та сприяння залученню інвестицій в економіку регіонів.

Протягом останніх років виставка «Барвиста Україна» стала одним з найавторитетніших загальнодержавних заходів країни, що привертає все більшу увагу урядових структур, ділових та наукових кіл, засобів масової інформації, пересічних громадян.

Виставка супроводжується масштабним комплексом презентаційних та культурно-мистецьких заходів, зокрема, проведенням Днів областей, фестивалів, презентацій робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва областей України.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Національна параолімпійська ...

КОМЕНТАРІ