В Житомирській області внаслідок пожежі одна людина загинула, трьох – вдалося врятувати

В Житомирській області внаслідок пожежі одна людина загинула, трьох – вдалося врятувати

22.08.13 08:36 0 813
21 серпня о 13:48 на пункт зв’язку 9 Державної пожежно-рятувальної частини Бердичівського району надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на першому поверсі 2-х поверхового житлового будинку в районному центрі. Біля місця події знаходиться стоянка радіо таксі. Помітивши загоряння, водії повідомили про це диспетчера служби таксі, а той, у свою чергу, зателефонував на номер «101».

Під час проведення розвідки вогнеборцями було врятовано власницю житла із чоловіком, його брата та їхню знайому. Постраждалих, із попереднім діагнозом отруєння чадним газом, госпіталізовано до реанімаційного відділення Бердичівської міської лікарні. Людей було передано до рук медиків. На жаль, один із постраждалих помер у кареті швидкої допомоги. На гасіння пожежі залучалися відділення 4 та 9 Державних пожежно-рятувальних частин міста. Попередня причина пожежі – необережність під час куріння.

Вогнем знищено двері, сходову клітину, пошкоджено майно в кімнаті.

На місці пожежі працює оперативна група Бердичівського міськрайвідділу Управління ДСНС у Житомирській області та РВ УМВС.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Суд в Єгипті має винести ...
Наступна новина: Компанія колишнього ...

КОМЕНТАРІ