Рівненщина: на Дубенщині значно скоротилася кількість перевірок бізнесу

Рівненщина: на Дубенщині значно скоротилася кількість перевірок бізнесу

22.08.13 08:59 0 927
Завдяки застосуванню регіональними органами Міндоходів ризикоорієнтованої системи відбору платників для перевірок, у поточному році на Дубенщині значно зменшено кількість планових перевірок юридичних осіб в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Якщо торік за цей період було проведено 15 таких контрольно-перевірочних заходів, то протягом січня-липня цього року в цілому по Дубенській ОДПІ проведено 6 планових перевірок суб’єктів господарювання.

«Суттєвим є той факт, що результативність планових перевірок в поточному році склала 100 відсотків. Це свідчить про якісний доперевірочний рівень роботи аудиторів по суб’єктах «групи ризику». Зрештою, трикратне зменшення кількості перевірок жодним чином не позначилось на результативності наповнення бюджету. Варто зазначити, що невтручання у діяльність легального бізнесу – це не рекламна кампанія ГУ Міндоходів, а один із стратегічних напрямків його діяльності», – зазначає начальник Дубенської ОДПІ Зоя Хоній.

Так, за результатами проведених перевірок у поточному році підрозділами податкового та митного аудиту до бюджету донараховано 3,9 мільйона гривень узгоджених податкових зобов’язань, які підлягають погашенню. Це на 2,8 мільйона гривень більше, ніж за відповідний період 2012 року. 3,7 мільйона гривень із донарахованих сум вже надійшло до бюджету.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Тернопілля: сім’ям загиблих ...

КОМЕНТАРІ