У Рівненській області івану Івановичу Гончаренку - 87

У Рівненській області івану Івановичу Гончаренку - 87

22.08.13 08:38 0 911
21 серпня свій 87-й день народження святкує ветеран, полковник міліції у відставці Гончаренко Іван Іванович, який свої молоді роки присвятив боротьбі зі злочинністю. Повернувшись з Великої Вітчизняної війни, він змінив солдатську шинель на форму міліціонера, яку з честю проніс до кінця служби. Нагороджений орденом «За мужність», низкою медалей за хоробрість та бездоганну роботу в органах внутрішніх справ.

Щоб привітати ветерана та розділити з ним святковий настрій, до його помешкання завітали начальник УМВС України в Рівненській області генерал-майор міліції Лазутко Василь Іванович, начальник міського відділу міліції Рівного Руслан Мельник та начальник Рівненського райвідділу міліції Ігор Денисюк.

— Від себе особисто та від імені всіх ветеранів можу сказати, що керівництво УМВС приділяє максимум уваги і завжди допомагає ветеранам та пенсіонерам ОВС, — розповідає пенсіонер, — особливо наш генерал Василь Іванович, який в любий час готовий вислухати та прийняти нас. Бесіда з ним завжди відкрита та пряма. Він – справжній керівник. Його людське відношення вражає своєю щирістю та порядністю.

— Турбуватись про людей, які віддали себе служінню державі, охороні громадського порядку – це наш обов’язок, — Василь Лазутко. — Ми робимо і будемо робити все можливе, щоб наші попередники, які вже перебувають на заслуженому відпочинку, були забезпечені як фінансово, так і увагою з боку працівників правоохоронних органів.

Поздоровивши пенсіонера, гості, звичайно ж, вислухали скарги на здоров'я і проблеми, які загалом існують в суспільстві та повернулись до виконання своїх обов’язків.

Іван Іванович довгий час очолював організацію ветеранів Рівненського райвідділу і досі, з власної ініціативи, часто звертається по допомогу від імені своїх побратимів. Міліціонери, у вільний від роботи час, допомагають йому по господарству.

СТАНІСЛАВ ПРИМАК

СГЗ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З нагоди 22-ї річниці ...
Наступна новина: В Тернополі нові автобуси ...

КОМЕНТАРІ