На Тернопіллі п'яна сестра ледь не вбила брата

На Тернопіллі п'яна сестра ледь не вбила брата

22.08.13 09:43 0 1018
28-річну жительку Тернополя підозрюють у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень брату. Молода жінка, на вихованні в котрої двоє маленьких дітей, скоїла злочин в стані алкогольного сп’яніння.

До п’яних чвар та скандалів в цій родині сусіди звикли давно. Не раз дільничному доводилося заспокоювати рідних сестру та брата. Причин неприязності було чимало, та головна з них – зловживання оковитою. До чарки мали пристрасть жінка з чоловіком та її молодший брат. Страшно, але в таких умовах росли трирічне та піврічні діточки.

Як розповів перший заступник начальника Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ Казимир Попіль, ніхто з дорослих у цій родині не працював. Усі жили за кошти, які мати отримувала на виховання дітей. Трохи більше тисячі гривень не вистачало на щоденне застілля, тому час від часу в квартирі спалахували сварки.

Молода жінка замість турбуватися про дітей, усі свої сили спрямовувала на протистояння з братом, адже, як запевняє, той зверхньо ставився до її чоловіка. Одного дня ненависть переповнила молоду тернополянку. Сварка переросла у бійку. В руках молодиці опинився ніж. З чотирьома важкими пораненнями чоловік опинився в реанімаційному відділенні лікарні.

Зі слів Казимира Попіля, дії жінки отримали правову оцінку – їх кваліфікували за частиною першою статті 121 Кримінального кодексу – умисне тяжке тілесне ушкодження небезпечне для життя потерпілого. Покарання за злочин –позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років. Триває досудове слідство.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ