Блохін:

Блохін: "На "Актобе" не було сенсу налаштовувати колектив"

22.08.13 09:07 0 831
Футболістів "Динамо" немає сенсу налаштовувати на поєдинок Ліги Європи з "Актобе", адже вони і так розуміють відповідальність. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Так вважає головний тренер киян Олег Блохін, якого цитує офіційний сайт клубу напередодні зустрічі.

"На даний момент все нормально. Складно було після "Чорноморця". А на "Актобе" не було сенсу налаштовувати колектив. Я все так само вважаю, що "Динамо" має грати у груповому турнірі Ліги Європи", - сказав він.

"Ліга Європи - хороший турнір. "Шахтар" грав-грав у Лізі Чемпіонів, а виграв Кубок УЄФА. І всі раділи, всі були задоволені. Потрібно було зробити крок назад, щоб потім два вперед. До того ж це обкатка нового складу", - додав тренер.

Після цього Блохін пригадав питання легіонерів в українському чемпіонаті, коли він був наставником "синьо-жовтої" збірної.

"Коли я був тренером збірної, то не вистачало футболістів з українськими паспортами. А коли прийшов у клуб, то потрібно штучно тримати у команді 7-8 українців. Існує ще одна проблема - завищені ціни на вітчизняних гравців. Бачите, у збірній я говорив одне, а в клубі - інше. Помінялися ролі", - підсумував він.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку микола Романюк ...
Наступна новина: Угоду з «Шеврон» ...

КОМЕНТАРІ