Керівник гуманітарних організацій Нідерландів відвідав Сектор медичного забезпечення міліції Миколаївщини

Керівник гуманітарних організацій Нідерландів відвідав Сектор медичного забезпечення міліції Миколаївщини

22.08.13 08:00 0 872
До Сектору медичного забезпечення УМВС України в Миколаївській області прибув із візитом громадянин Нідерландів Боб Вауда, який є керівником двох гуманітарних організацій: «Ферма Гундера» - благодійна організація, що займається реабілітацією людей з ураженням нервової системи та фонду «Діти України». Саме діяльність останньої організації і стала причиною чергового візиту іноземного гостя до України.

Саме Боб Вауда допомагав гуманітарним організаціям м. Луганська. Близько року тому перший вантаж від громадянина Нідерландів відправився на Миколаївщину, і відбулось це за посередництвом керівника СМЗ УМВС Михайла Трофанюка. Вантажем виявилось 80 нових велосипедів,призначених для дітей дошкільного віку. Труднощі під час пересилання вантажу із-за кордону, пов’язані з реорганізацією та перепідпорядкуванням комісії по гуманітарній допомозі, були подолані завдяки активній допомозі обласної влади і кожен велосипед таки знайшов свого маленького господаря.

Цього разу Боб Вауда приїхав з приватним візитом і пробув досить недовго, але знайшов час, аби відвідати лікарню МВС і її новий підрозділ – стоматологічну клініку, що знаходиться у комплексі будівель УМВС України в Миколаївській області. Керівник гуманітарних організацій пообіцяв допомагати стоматологам з апаратурою і витратними матеріалами. І, враховуючи репутацію Боба Вауда серед тих, хто займається гуманітарною допомогою, у його словах немає підстав сумніватися. І цього разу Боб Вауда приїхав з подарунками. Для передачі у користування українським медичним працівникам він привіз набори хірургічного інструментарію, сучасний інфузомат (прилад для внутрішньовенного введення лікарських засобів), деталі для лапароскопічної техніки, а також прилад для електростимуляції.

З урахуванням того, що привезене Бобом Ваудом приладдя не використовується у медичній практиці Секторумедичного забезпечення УМВС, було прийнято рішення про передачу інструментарію та апаратури в нейрохірургічне відділення ЛШМД м. Миколаєва, де всі ці прилади дуже знадобляться. Завідувач нейрохірургічного відділення ЛШМД Скоропад Ігор Романовичі його співробітники висловили глибоку подяку за надану допомогу та обговорили перспективи подальшого співробітництва.

СЗГ УМВС України

в Миколаївській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ