Із пошти Міністра

Із пошти Міністра

22.08.13 08:10 0 775
До Міністерства внутрішніх справ України на ім’я керівника відомства Віталія Захарченка надійшов лист-подяка від мешканки столиці Валентини Романівни Огійчук. Текст листа наводимо нижче:

«Генералу внутрішньої служби

МВС України

Захарченко Віталію Юрійовичу

Шановний пане Віталію Юрійовичу,

Користуючись нагодою, дозвольте висловити мої щирі слова подяки всім співробітникам Оболонського РУ ГУ МВС України м.Києва, що допомогли мені у складній ситуації, пов'язаній з крадіжкою мого власного майна.

11 липня поточного року біля мого будинку, де я мешкаю, невідомий молодий чоловік вихопив у мене жіночу сумку, де знаходились продукти, ключі від квартири, моє посвідчення ветерана праці і гаманець з грошима. Свідком цього злочину були сусіди, що також знаходились біля будинку. Злодій швидко втік з міста злочину і догнати його я звичайно ж не змогла (мені вже 77 років).

Я миттєво набрала "102" і за 1-2 хвилини прибула бригада міліції №531. Мене швидко посадили в машину та розпочали пошук злочинця по нашому мікрорайону. Завдяки такому миттєвому реагуванню "по гарячим слідам", вже за 15 хвилин злочинець був затриманий. Не дивлячись на те, що злодій, тікаючи, викинув частину речей в під'їзді іншого будинку, їх знайшли і повернули мені в повному обсязі, на що я навіть не сподівалась.

Я була приємно вражена такою професійною та злагодженою роботою співробітників міліції та почувалася дуже гордою за цих хлопців, які уміють не тільки працювати, але й відносяться з повагою до літніх людей та толерантно до злочинця.

На підставі вищесказаного, я дуже прошу Вас відзначити професіоналізм, порядність і доброзичливість співробітників Оболонського РУ ГУ МВС України у м.Києві, а саме:

1. Старшого інспектора БПС Оболонського РУ ГУ МВС України в м. Києві, молодшого лейтенанта міліції Корнієнко Ярослава Миколайовича.

2. Інспектора БПС Оболонського РУ, сержанта міліції Давидюк Віталія Сергійовича.

3. Прапорщика міліції Бойко Олександра Володимировича.

4. Командира взводу №3 БПС Оболонського РУ молодшого лейтенанта міліції Цеменко Юрія Валериевича.

З повагою,

В.Г. Огійчук».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: Підприємства Франківського ...

КОМЕНТАРІ