У Луганській області співробітники міліції виявили конопляне поле

У Луганській області співробітники міліції виявили конопляне поле

22.08.13 08:20 0 814
У ході проведення оперативних заходів працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Попаснянського райвідділу міліції спільно з УБНОН ГУМВС України в Луганській області та Управлінням внутрішньої безпеки ГУМВС на території одного з фермерських господарств виявили плантацію конопель.

Як встановили співробітники міліції, невідомі, скориставшись тим, що поле соняшнику пізніх сортів не вимагає щоденного догляду, висадили між ними нарковмісні рослини.

Правоохоронці виявили плантацію конопель, завдовжки по сорок п'ять метрів у три ряди кущів кожна. Для своєї культури наркоплантатори навіть проклали систему крапельного зрошення. Їх діяльність принесла свої плоди - коноплі виросла висока, сильна, скоро «городники» вже збиралися збирати свій дурман врожай, однак не вдалося...

У результаті проведених заходів правоохоронці вилучили близько 10 тисяч кущів рослин марихуани. На чорному ринку вартість даної сировини становить майже два мільйони гривень. Затримали правоохоронці і кілька людей, причетних до вирощування посівів конопель.

Так професійні дії міліції Луганщини не дозволили розвинутися цьому наркобізнесу. Даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 310 ч. 2 Кримінального кодексу України (Незаконний посів або вирощування снотворного маку чи конопель), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Проводяться необхідні слідчі заходи.

Відділ зв'язків з громадськістю

ГУМВСУ у Луганській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: У Хабаровську готуються до ...

КОМЕНТАРІ